Актрисата и майка на единствения син на Ламбо  Ирен Кривошиева

...
Актрисата и майка на единствения син на Ламбо  Ирен Кривошиева
Коментари Харесай

Грозен скандал на гроба на Стефан Данаилов. Кой прави цирка

Актрисата и майка на единствения наследник на Ламбо  Ирен Кривошиева призна, че преди месец изпаднала в неприятна обстановка точно на гроба на починалия артист, за който постоянно се грижи и посещава.

При последното си посещаване преди към месец обаче, Ирен срещнала на гроба на Ламбо две негови колежки, чийто имена не желала да оповестява обществено. Щом я видели, че идва, двете дами си събрали нещата, подминали я демонстративно и си тръгнали, без да ѝ кажат даже думичка. Актрисите се престорили, че не познават колежката си, а тя се почувствала огорчена и ядосана.
-->
" Бяха запалили цигара на гроба му, тъй като той беше пушач. Синът ни Влади споделя, че цигарите го убиха. Аз я взех, скъсах я и я изхвърлих ", споделя още за случката Кривошиева.

Именно тя и Владимир Данаилов се погрижиха да изпълнят и последното предпочитание на Ламбо предходната есен. Влади постави златен кръст на паметника на татко си на Боянските гробища. Красиво направеното разпятие било по поръчка и направата му лишила много време, по тази причина било готово чак за третата годишнина от кончината на Мастера.

На 27 ноември тази година ще се навършат 4 години без Стефан Данаилов, само че Влади надали ще може да се прибере в България, с цел да го уважи на гроба му. За последно той бе у нас през май, само че защото към този момент работи като доктор в американска болница и програмата му е извънредно натоварена, не можел да си разреши да прекоси Океана когато и да е, написа още News2.bg

" Кара по три седмици единствено нощни смени, доста работи ", споделя също Кривошиева. Точно в памет на популярния си татко Влади избра да следва и приключи медицина, а към днешна дата към този момент е сполучлив лекар в Щатите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР